Bok ”Glöd eller levebröd – konsten att hitta meningen med jobbet”

kr149.00

1 i lager

Artikelnr: 72590139 Kategorier: , ,

Beskrivning

Byter du din tid mot pengar eller känner du ett engagemang för det du gör? Himlar du med ögonen eller känner du stolthet när ledningen berättar om företagets värderingar?

Glöd eller levebröd är en hyllning till människans inneboende drivkrafter, men också en påminnelse om människors behov av ett syfte. Den förklarar varför verksamheter präglade av medmänsklighet och en stark kultur är mer framgångsrika än de som bara har en produkt. Exempel och färsk vetenskap varvas med humor till en levande berättelse om hur en organisation kan göra denna resa och hur var och en, både chefer och de som har en chef, kan frigöra den enorma kraft som inte "sitter i väggarna" utan i människors huvuden.   

Linus Jonkman är författare, föreläsare, illustratör och HR-profil. Han har skrivit tio böcker, bl.a. den uppmärksammade Introvert, den tysta revolutionen. Linus arbetar med organisationsutveckling och organisationskultur och har gjort sig känd för att angripa givna sanningar, ofta med humor, något som gjorde att den humoristiska platsannonsen "Desillusionerad redovisningsansvarig" blivit läst av en halv miljon svenskar.
Linus Jonkman. 212 sidor.

Mer information

Märke

Gareth Moore

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Bok ”Glöd eller levebröd – konsten att hitta meningen med jobbet””

Din e-postadress kommer inte publiceras.